dissabte, de juny 14

Drets humans i Dret a la comunicació

Companys i companyes,

Comencem a moure aquest bloc col·lectiu...

La Federació Catalana d'ONG pels Drets Humans ha convocat una cibermanifestació per celebrar el 60 Aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans. Jo ja he penjat un "Dret a rebre una informació socialment útil", i us animo a omplir aquest espai d'altres drets relacionats amb la informació i la comunicació, en la línia d'anar creant debat social al respecte.

+
Cliqueu aquí per veure el Flickr d'aquesta manifestació virtual.

2 comentaris:

Fòrum Social Comunicació ha dit...

Gracias por la información. Me parece muy interesante, ya que el derecho a la información puede ser el punto de unión entre personas y colectivos tan variados como los que integramos el Fórum Social de la Comunicaciò. No sé si podré ir, pero estaré al tanto. Ens veiem!
Eva

Pakua ha dit...

Es una buena idea esto de hacer manifestaciones 'virtuales' conjugando expresiones de forma creativa. Me trae a la memoria el Sorry Everybody de 2004 y el video de MadV a base de video respuestas, titulado The Message. A ver si os enviamos alguna foto para sumar a la 'mani'. Añadí el enlace al flickr en la entrada y copio de vuestra web el dónde las recogéis...

Envia les teves imatges a dretshumans60aniversari(a)yahoo.com i participa en la divulgació de Declaració Universal dels Drets Humans.